Presentació temporada 2017 / 2018

Dissabte 25 de Novembre es va fer la presentació de la temporada 2017 / 2018 de tots el nostres equips de Club i Escola.

Pel pavelló de la Pineda van desfilar més 150 jugadors, jugadores i equip técnic de totes les categories, on es van fer les corresponents fotografies d’equip i de grup. Al final de l’acte tothom va poder gaudir la tradicional xocolatada que ofereix el Club de Bàsquet Vila-seca tots els assistents.

Van assistir per part de l’Ajuntament de Vila-seca la Sra. Manuela Moya, regidora de Serveis al Territori i Ensenyament, el Sr.Josep Toquero, regidor de Relacions Ciutadanes i Dinamització i el sr. Francisco Almazán, regidor de Joventut i Esport. Per part de la Federació Catalana de Basquetbol va assistir el Sr. Enric Rovira, cap administració de le Delegació Provincial de Tarragona.

També volem agraïr la presencia del diferents patrocinador i col·laboradors que té el club, especialment al Sr. Ramón Marçal, Garcia Riera, Wala, Clinica Dental Clinic Pifarré i Artigas, Lou Trainers, Restaurant 4 carreteres i Rendiment Psicòlegs.

Trofeig Ajuntament de Vila-seca

Coincidint amb la presentació es va jugar el trofeig Ajuntament de Vila-seca, entre l’equip Sènior de Club Bàsquet Vila-seca i CB Claret de Valls. El resultat final de partit va una clara victoria per 73 a 58 pel nostre equip Sènior.

L’entrega de Trofeig la fa efectuar el Sr. Francisco Almazán, regidor de Joventut i Esport.

Deixa un Comentari