Presentació temporada 2018/2019

El passat dissabte al Pavelló Municipal d’Esports de la Pineda va tenir lloc la presentació oficial dels equips del Club Bàsquet Vila-seca de cara a la temporada 2018-2019. Amb un total de 15 equips i més 150 joves, encarem una nova temporada molt il·lusionant.
 
Els parlaments van anar a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; el president del Club, Germán Fernández i la vocal de Promoció de la Federació Catalana de Basquetbol, Maria Josepa Alabart, els quals van ser acompanyats pels regidors Esmeralda Núñez, Pere Segura i Francisco Almazán, així com per diversos membres de la junta directiva del club.
 
Cal destacar que des de la Federació Catalana de Bàsquet, es va rendir un petit homenatge a Maria José Rio, pels seus 20 anys col·laborant amb la Junta directiva del club

Deixa un Comentari