Dades identificatives

Nombre de dominio: cbvilaseca.org
Nombre comercial: CLUB BÀSQUET VILASECA
Denominación social: EQUIPO MADERA SL
NIF:
Domicilio social:
Teléfono:
e-mail: info@cbvilaseca.org

Condicions de Compra

L’usuari accepta que les dades proporcionades siguin incloses al fitxer de dades del CLUB DE BASQUET VILASECA, i puguin ser utilitzades en comunicacions y futures promocions.

En cas de les inscripcions de temporada, l’usuari rebrà un correu amb els documents adjunts necessaris i que haurà de presentar al CLUB DE BÀSQUET VILASECA.

Formes de Pagament

  • Targeta de Crèdit:

Només s’acceptaràn targetes VISA i MASTERCARD protefides per Verified Visa.

La pasarel·la de pagament garantitza en tots els aspectes la seguretat de la seva transacció, ja que qui sol·licita el número de targeta és el propi banc a través de la seva aplicació allotjada als seus servidors segurs, informació que viatja encritada a través d’Internet impedint la seva captació per part de tercers.

Un cop rebut el pagament, el CLUB DE BÀSQUET VILASECA comprobarà que s’hagi realitzat el pagament i procedirà a la formalització de les inscripcions.

  • Transferència Bancària

L’usuari haurà de realitzar la transferència bancària a un dels comptes indicats al procès de compra. Un cop rebuda la transferència, es formalitzarà la inscripció.

Si vol agilitzar el procés, pot enviar el justificant de transferència per correu electrònic a: info@cbvilaseca.org

Devolucions

En cas de desistiment, el client o usuari haurà d’enviar un correu electrònic a info@cbvilaseca.org, explicant els motius del mateix. El CLUB DE BÀSQUET VILASECA, proporcionarà la documentació necessària per a que es pugui sol·licitar el retorn de la quota pagada i la cancel·lació del contracte.