Política de privacitat

Clàusula RGPD informativa per a l'e-mail

Aquest missatge i els seus arxius adjunts van dirigits exclusivament al seu destinatari, poden contenir informació confidencial sotmesa a secret professional. No està permesa la seva reproducció o distribució sense l’autorització expressa de FRANCISCO MONFORTE TEIXIDÓ “ABAST PYME”. Si vostè no és el destinatari final per favor elimini-ho i informi’ns per aquesta via.

Li informem que tractem les seves dades personals amb la finalitat de realitzar la gestió administrativa, comptable i fiscal, així com enviar-li comunicacions comercials sobre els nostres productes i/o serveis. Les dades proporcionades es conservaran mentre es mantingui la relació comercial o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no se cediran a tercers excepte en els casos en què existeixi una obligació legal.

Així mateix, li informem de la possibilitat d’exercir els següents drets sobre les seves dades personals: dret d’accés, rectificació, supressió o oblit, limitació, oposició, portabilitat i a retirar el consentiment prestat.

Per a això podrà enviar un email a: abastpyme@gmail.com

A més, l’interessat pot dirigir-se a l’Autoritat de Control en matèria de Protecció de Dades competent per obtenir informació addicional o presentar una reclamació.

Si vostè no desitja rebre la nostra informació, posi’s en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a la següent adreça: abastpyme@gmail.com

 

Dades identificatives:

FRANCISCO MONFORTE TEIXIDÓ “ABAST PYME”, 39.858.307-C, C/Sra.Magdalena Martorell nº99, 2ºB, 43350, Les Borges del Camp (Tarragona), abastpyme@gmail.com