Protocol en cas de lesions Consell Esportiu (Benjamins, Pre-benjamins i MiniStars)

Què fer en cas de lesió?

MOLT IMPORTANT

La companyia asseguradora, en cas d’accident esportiu, serà ASISA (Núm. Polissa 72104). Als arxius adjunts trobareu la informació referent al protocol a seguir en cas de patir un accident esportiu. És molt important que seguiu totes les indicacions que s’hi detallen donat que, l’incompliment del protocol suposarà que la companyia asseguradora no es faci càrrec de l’assistència.

AVISAR ALS RESPONSABLES DEL CLUB

Primer de tot has d’avisar el teu entrenador i al director Esportiu, per poder tramitar el comunicat de lesió correctament.

Si teniu cap dubte, ells us ajudaran amb el passos que heu de seguir. Demana el teu número de fitxa si te’ls saps.

En les 24h següents, cal enviar INFORME ACCIDENT ESPORTIU a: deportiu.tarragona@asisa.es

TRUCAR

• URGÈNCIA VITAL:
Si perilla la vida de l’assegurat a conseqüència de la pràctica esportiva, s’haurà de dirigir a el centre més proper i Asisa posteriorment es farà càrrec de l’assistència rebuda en el centre receptor de l’assegurat.

• URGÈNCIA:
L’assegurat podrà dirigir-se a qualsevol centre concertat, identificant-se com a assegurat / federat. Es requerirà un taló per rebre la prestació, en cas de no poder lliurar-lo en el moment de l’assistència es demanarà el taló posteriorment Sol·licitut de taló per visita i/o prova a info@cetarragones.cat.L’assegurat podrà trucar a el nombre de telèfon 919 912 440 per informar-se del centres concertats. En cas de requerir trasllat en ambulància s’ha de trucar al 900 900 118.

 

Centres concertats:

CLÍNICA MONEGAL, C/ López Peláez, núm. 15, 43002, Tarragona.

CENTRE MQ REUS, C/ Antoní Gaudí, núm. 26, 43203, Reus.

HOSPITAL DEL VENDRELL, Ctra N-340, SN, 43700 El Vendrell.

 

• CONSULTA:
L’assegurat podrà dirigir-se a qualsevol centre concertat sol·licitant ell mateix la cita amb el centre que realitzarà la prestació.

CONSULTA PROTOCOLS I CENTRES MÈDICS CONCERTATS