PRESENTACIÓ ACTIVITATS 40 ANIVERSARI – NOTA DE PREMSA

El Club Bàsquet Vilaseca celebra l’any 2022 el seu 40è aniversari.


L’activitat de bàsquet a Vilaseca es va iniciar a mitjans dels anys setanta, però no va ser fins a juliol de 1982 quan el club es va refundar en el Club Bàsquet Vilaseca. Ara és un dels clubs amb més antiguitat de la província.
En aquests quaranta anys el Club ha viscut moments molt diversos. Vam arribar a tenir un equip Sènior masculí a la lliga EBA en un moment amb on l’econòmica global era bona i els patrocinis abundants. Quan l’economia va entrar en recessió vam patir moments molt difícils on es van haver de desfer tots els equips sèniors per intentar que el club no desapareixes.
Avui el Club Bàsquet Vilaseca viu en una situació ideal, on s’ha deixat darrere els problemes econòmics i això ha permès el seu creixement esportiu i social. Actualment, el club 250 esportistes dividits en 22 equips que participen en competicions comarcals, provincials i catalanes. Jugadors i jugadores amb edats compreses des dels
cinc anys fins als sèniors, i on el 40% dels equips són femenins.
El principal objectiu que el club en l’actualitat es continuant creixent, però en qualitat no en quantitat. El nostre espai, instal·lacions i població, no ens dona molt marge per continuar creixent molt en nombre de jugadors i jugadores. Ara mateix el 80% dels ugadors i jugadores del club són residents a Vilaseca i La Pineda, i el 90% formats íjntegrament a Vilaseca.
Dins de les nostres finalitats de creixement qualitatiu s’emmarquen les activitats que farà el club en aquest 40 aniversari. Són activitats que neixen amb la voluntat de posicionar al club entre els importants de la província i la població com a destí de turisme esportiu de qualitat.

MedCup. Omplint La Pineda de families


Comencem les activitats amb el torneig MedCup, on vindran més de 200 esportistes benjamins, alevins i infantils de la Comunitat Valenciana per competir en un torneig de fi temporada entre el 17 i el 19 de juny. Quasi 800 participants entre esportistes, famílies i organització que disfrutaran de diferents activitats dutes a terme a les instal·lacions del Pavelló de La Pineda, l’Hotel Hacienda i la platja de La Pineda.
MedCup vol consolidarse com un torneig de referència a la Costa Daurada.

Campus per entrenadors dirigit per Joan Plaza

Joan Plaza una llarga trajectòria com a entrenador ACB en diversos equips com Joventut de Badalona, Real Madrid (amb el queva aconseguir una Lliga ACB i una Copa del Rei), Cajasol Sevilla o més recentment Unicaja Màlaga i Real Betis. També ha entrenat a Lituània Zalguiris Kaunas i a Rússia al Zenit de Sant Petersburg.
Amb l’empresa Improve Sport ens porta a Vilaseca possiblement el millor campus d’entrenadors del panorama nacional. Alguns dels ponents confirmats:

Laia Palau
Ponència: Evolució
professional de la dona
Jugadora que més vegades ha jugat ambla selecció espanyola

Pedro Martínez
Ponència: 5 criteris fonamentals i La seva aplicació
Entrenador Manresa ACB

Quique Peinado
Ponència: Influència dels mitjans a l’esport
Periodista Esportiu i premi
Ondas 2018

Jordi Fernández
Ponència online
Entrenador Sacramento
Kings NBA

Quique Villalobos
Ponència: criteris per seleccionar agent de jugadors
Agent de jugadors (Luka Doncic) i exjugador selecció espanyola


Assemblea sindicat nacional entrenadors (SINEB)

1 de juliol

El sindicat d’entrenadors ha escollit Vilaseca com a seu de la seva assemblea anual. Tindrà lloc en un lloc molt especial pels vilasecans com és el nostre castell. Molts dels millors entrenadors d’Espanya, incloenthi entrenadors ACB, gaudiran del nostre patrimoni.3a Edició 3×3 La Pineda Platja
16 juliol


Arriba la tercera edició del nostre torneig de 3x3 de La Pineda. El nostre objectiu es ser el millor 3x3 de Tarragona en nombre de participants i qualitat del torneig. Els jugadorshan triat el nostre torneig en les dues anteriors edicions i hem tancat les inscripcions en totes dues.
El nostre índex mitjà de satisfacció és d’un 4 sobre 5 i més d’un 85% dels participants repetirien segons l’última enquesta de satisfacció.
Sens dubte, és fonamental la ubicació de l’esdeveniment en el passeig de La Pineda a pocs metres de la platja. Un total de 6 pistes de 3x3 ompliran de bàsquet el passeig i entre partir i partit, els participants poden anar a la platja o al parc aquàtic, ja que regalem una entrada per cada jugador gràcies a Aquopolis.
Aquest any esperem batre un nou rècord de participació amb 250 jugadors

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *