PRESENTACIÓ EQUIPS TEMPORADA 2021/2022

2 d’Abril 2022, presentació equips de la temporada 2021 / 2022.

En una emotiva tarda, es van presentar els equips de Club Bàsquet Vila-seca. de la temporada 2021 / 2022. Aquesta temporada ens representen 22 equips i més de 240 esportistes entre Club i Escola, que competeixen des de categories de Consell Comarcal, fins el sènior femeni en 3era catalana. Una festa que acabar amb una xocolatada popular i que es marca  l’inici de les activitats del 40 aniversari del club.

Amb la presencia del Alcade de Vila-seca el Sr. Pere Segura, la redigora de cultura la Sra. Manuela Moya, el regidor d’esports el Sr. Iván Navarro i la regidora de la La Pineda la Sra. Esmeralda Nuñez. L’alcalde va entregar la bandera de Vila-seca com obsequi del 40 aniversari del Club. Al mateix temps, el president del Club, el Sr. Germán Fernández, va obsequiar al Alcalde i regidors de la samarreta conmemorativa del aniversari del Club.

La jornada es va completar amb els dos partis del sènior groc, masculí i femení. El sènior masculí va guanyar el seu partit contra Teresianas per 64-44. Per la seva part, el senior femení també va guanyar el seu partit contra Calafell per 77-45.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *